Bijdragen!

Draagt u de uitgezonden militairen en hun thuisfront een warm hart toe? Vindt u goede communicatie in een relatie ook zo belangrijk? Draag dan bij aan ons dagboekjesproject.

Inmiddels is het collegejaar 2014-2015 ten einde, maar het dagboekjesproject gaat door onder leiding van Hulp voor Helden, dus uw bijdrage blijft absoluut welkom!

Het gedoneerde bedrag komt direct binnen bij het goede doel. Er worden dus geen kosten in rekening gebracht voor tussenkomst van een website (zoals bij crowdfunding vaak gebeurt) en er wordt geen enkele winst op gemaakt door de betrokken partijen. Alle inkomsten komen ten goede aan het maken en distribueren van de dagboekjes voor militair en thuisfront.

U bent vrij om zelf te kiezen hoeveel u bijdraagt en alle beetjes helpen natuurlijk. Als een mogelijke richtlijn voor donaties kunnen we aangeven dat een setje dagboekjes inclusief schrijfcassette en alle bijkomende kosten (zoals vervoer, distributie) zo'n €7,80 kost (afgerond) inclusief BTW. Met een donatie van dit formaat kunt u dus 1 militair en zijn of haar thuisfront sponsoren voor een setje dagboekjes en een schrijfcassette!

Donaties kunnen op verschillende manieren gedaan worden. Om te zorgen dat duidelijk blijft dat u onze actie gesteund hebt en uw bijdrage voor het dagboekjesproject bedoeld is, vragen wij u bij overschrijving het specifieke betalingskenmerk voor dit project te vermelden. Het betalingskenmerk is 7000 0362 0000 2015.

Donaties kunnen worden gedaan via de website van het goede doel (betaling via iDeal): http://www.hulpvoorhelden.nl/doneren/?anders=&project=157
Of de bijdrage kan zelf overgemaakt worden via het eigen (internet)bankieren, naar giftenrekening: 
IBAN NL26 INGB 0000 386000 t.n.v. Stichting KPPR, Apeldoorn.

Vergeet niet aan te geven dat het om een bijdrage aan de dagboekjes gaat (bij zelf overmaken doet u dit door het betalingskenmerk van het dagboekjesproject te vermelden).
Wij danken u hartelijk voor uw steun en zien de groep dagboekhelden graag groeien!

No comments:

Post a Comment